RSK Facebook

 Så er årets aborrekonkurrence afviklet under særdeles sommerlige forhold. Godt for mange men måske lige i overkanten for os lystfiskere.

Det gode sensommervejr var måske også årsagen til, at aborrerne har svære at lokalisere i ugerne op til konkurrencen. Det deraf følgende dårlige fiskeri har af mange fået skylden for de få deltagere i konkurrencen.
Der var nemlig ikke ret mange deltagere i årets konkurrence. Faktisk de færreste jeg har oplevet i de over 25 år, jeg har med til at lave konkurrencen. 57 lystfiskere havde købt deltagerbevis. Det var desværre 20 færre end sidste år.
Selvom fiskeriet i dag også har været ganske svært - Mange fangede stort set ikke en aborre – så var der andre, der havde mere gang i fiskeriet.
Bedst symboliseret ved vinderen Kasper Petersen der i posen ikke rigtig kunne se, hvilken af de to aborrer der var størst. Så har man altså fanget et par gode fisk fra sin båd.(45 og 46 cm)
Andre havde mindre styr over fiskeriet. Morten Kragh brugte godt nok en aborrespinner, men det forhindrede nu ikke en havørred på 5,3 kg i at hugge spinneren :-) Trods alt ikke verdens dårligste fejltagelse.
Det fører os så straks hen til det endelige resultat:
Der blev i alt indvejet 11 fisk hos seniorerne og en enkelt hos juniorerne
Vinder af juniorklassen: 
Nr.1 Mille Hedensted 517 gr 33 cm
Vinder af seniorklassen:
Nr.1 Kasper Petersen 1572 g 46 cm
Nr.2 Martin Pedersen 1400 g 46 cm
Nr.3 Jacob Risgaard 1370 g 45 cm
Nr.4 Jesper Eriksen 1115 g 43,5 cm
Nr.5 Christian Hejlesen 1040 g 41 cm
Nr.6 Torben Carlsen 943 g 41 cm
Nr.7 Jørgen Skårup 835 g 37 cm
Nr.8 Lasse Bruun 666 g 33 cm
Nr.9 Thomas Nielsen 525 g 33 cm
Nr.10 Verner Kristensen 495 g 32 cm
Så på trods af det omtalte ”dårlige fiskeri” blev der alligevel fanget 5 aborrer over kiloet. Det er da ikke så ringe endda.:-)
Så tak til alle jer deltagere, der tilsyneladende hyggede sig. Det sagde i hvert fald alle dem , vi snakkede med.
Tak for alle jeres input til at gøre konkurrence endnu bedre. Vi kigger på tingene med åbent sind :-)
Endelig stor tak til vores samarbejdspartnere: Lystfisk.dk, Randers Jagt og Fiskeri og Grejbiksen. Og ikke mindst til vores sponsor af en aborrestang – Jensen Rod.
Finn Sommer Jensen sponsorerer i øvrigt fremover en unik stang til konkurrencen. Ikke dårligt at kunne vinde en stang lavet af Danmarks eneste professionelle stangbygger.
Vi ses igen næste år til Danmarks hyggeligste aborrekonkurrence.

 

 Vinder af aborrekonkurrencen 2016: Kasper Petersen

Vinder senior

 

 

 

 Juniorvinder af aborrekonurrencen 2016: Mille Hedensted

Vinder Junior